×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

EOSB projesine hibe desteği

Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Üretim ve Beceri Odaklı Kadın Sosyal Gelişim Atölyesi” projesi hibe desteği almayı hak kazandı.

Ekonomi 12/08/2021 14:33 12/08/2021 14:34

A- A+

İstihdam edilebilirlik

Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü kadınların sanayideki istihdam edilebilirliğini artırmak için T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen, 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hazırladığı ve Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’na (BEBKA) sunduğu “Üretim ve Beceri Odaklı Kadın Sosyal Gelişim Atölyesi” projesi destek almaya hak kazandı. 

Mesleki beceri 

Başkan Küpeli bu proje ile sosyal-ekonomik destek alan kadınların üretim sektörünü tanımalarını, eğitimlerle mesleki beceri kazanarak meslek sahibi olmalarını, istihdam edilebilirliklerini artırarak sosyal hayata katılımlarını hedeflediklerini söyledi. Küpeli, bu proje ile istihdamı artıracaklarını ifade etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024