×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

EOSB’den, KOBİ’lere büyük müjde

EOSB Başkanı Küpeli İmişehir’de 450 bin metrekarelik alandan oluşan ikinci KOBİ-OSB’yi hayata geçireceklerini açıkladı. 

Ekonomi 04/05/2021 16:20 04/05/2021 16:21

A- A+

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi(EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli Eskişehir sanayisinin gelişimi açısından müjdeli bir haberi duyurdu. Başkan Küpeli, İmişehir’deki1. Gelişme Bölgesinde toplam 450 bin metrekarelik alandan oluşan ikinci KOBİ-OSB’yi hayata geçireceklerini açıkladı. 

2 Bin 500 kişiye istihdam imkanı

Eskişehir sanayine büyümesine ve gelişmesine güç katacak olan müjde Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli tarafından kamuoyuna açıklandı. Uzun zamandır küçük girişimci ve sanayicilerin yoğun şekilde talep ettiği yeni bir KOBİ-OSB kurulması için gerekli olan yasal izin süreçlerinin tamamladıklarını belirten Başkan Küpeli, “İmişehir’deki OSB alanımızın içinde toplam 450 bin metrekarelik bir alanda 120 KOBİ’nin uygun şartlarla sahibi olacağı 2. KOBİ-OSB’yi hayata geçiriyoruz. Eskişehir’imiz ve sanayimiz için hayırlı olsun. Burada yapılacak yatırımlarla hem KOBİ’lerimiz rahat bir şekilde üretim yapma imkânı bulurken, aynı zamanda en az 2.500 kişiye de yeni iş imkânı sağlamış olacağız” dedi.

Sanayici KOBİ’lere müjde

Başkan Küpeli yeni kurulacak olan KOBİ-OSB ile yoğun talepleri karşılayacaklarını aktararak, “Eskişehir ekonomisinin itici gücü olan sanayimiz, son 4,5 yıllık dönemdeki yeni yatırımlarla büyük bir gelişme içinde, bu dönemde 100yeni yatırımcıya 1 milyon 886 bin metrekare yer tahsis ettik. Bu yatırımlar tamamlandığında ise 7 bin kişiye iş imkânı sağlamış olacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana Eskişehir sanayini büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Eskişehir OSB’ye sürekli yeni yatırımcılar kazandırıyoruz. Eskişehir OSB çok ciddi bir büyüme içinde. Bugün ilk müjdeyi KOBİ’lerimize veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana çok önem verdiğimiz ve sanayimizin yükünü taşıyan KOBİ’lerimizden bize yoğun talep ve istekler geldi. Bizden sürekli yeni bir KOBİ-OSB alanı daha kurmamız isteniyordu. Bu ihtiyaçlara cevap vermek üzere uzun süredir üzerinde çalıştığımız İmişehir’de yer alan OSB 1. Gelişme Bölgemizde toplam 450 bin metrekarelik alan da 120 işyerinin yer alacağı 2. KOBİ-OSB’yi hayata geçiriyoruz. Eskişehir sanayisine ve KOBİ’lerimize hayırlı olsun” diye konuştu. İkinci KOBİ-OSB’de 120 firmaya yer verilecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024