×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

DPÜ'de Yeni Akademik Yıl Açılışı!

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

Yaşam Eğitim Bölgesel 17/10/2023 12:48 17/10/2023 12:48

A- A+

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

Törende konuşan Başkanı Işık, “Kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu şehrin kıymetini bilmeliyiz” ifadesini kullandı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni; Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Kütahya Baro Başkanı Avukat Edip İlkay Sunay, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, YÖK İlme ve Talebeye Hizmet Ödülü Sahibi Prof. Dr. Salih Tuğ, Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. Nurhan Atasoy, protokol üyeleri, Dumlupınar Üniversitesi’nin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bu şehrin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu konuşmacılarımız ifade etti. Ben de birkaç bir şey eklemek istiyorum. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu şehrin kıymetini bilmeliyiz. Şehrimizin kıymetini dışarı çıktığımızda daha iyi anlıyoruz. Öğrencilerimizin ikametlerini Kütahya’ya taşıyarak ve belediyemizin birçok tesisinden indirimli şekilde yararlanabileceğini hatırlatmak istiyorum. Şehrimizin nüfusuna yapacağınız katkıyla şehrimizi daha genç bir nüfusa taşıyabilirsiniz. Gelin burada bulunduğunuz sürece bu şehrin evladı olun. Yeni gelen öğrencilerimize, şehrimize üniversitemize hoş geldiniz diyorum. Yeni akademik yılın başarılarla dolu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Protokol konuşmalarının ardından Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. Nurhan Atasoy tarafından '100. Yılında Cumhuriyetin Getirdikleri ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy'un Deneyimleri' konulu açılış dersi gerçekleştirildi. Açılış dersinin ardından protokol üyeleri tarafından Prof. Dr. Salih Tuğ'a ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy'a, Nafi Güral'a ve Mustafa Emir Barutçu'ya plaketleri sunuldu. Açılış Töreni, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin karma sergisi ile sona erdi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024