×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Doğaçlama Tiyatro Gösterisi Vatandaşlar Tarafından Beğeniyle İzlenildi!

Tepebaşı Belediyesi ev sahipliğinde Entegre Tiyatro tarafından düzenlenen doğaçlama tiyatro ile katılımcılar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Kültür Sanat Yaşam 23/10/2023 15:18 23/10/2023 15:18

A- A+

Tepebaşı Belediyesi ev sahipliğinde Entegre Tiyatro tarafından düzenlenen doğaçlama tiyatro ile katılımcılar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Tepebaşı Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen oyunlar hem sanatın gelişimine hem de sosyal hayata katkı sağlamaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezlerinde düzenlenen tiyatro gösterimlerine yoğun ilgi olması nedeniyle gösterim Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tepebaşı Belediyesi ev sahipliğinde Entegre Tiyatro tarafından gerçekleşen tiyatro gösteriminde katılımcılar eğlenceli bir akşam geçirdi. Seyirciler ile interaktif olarak sergilenen gösteride, kahkahalar havada uçuştu. Entegre Tiyatro'nun düzenlediği gösteri, amatör tiyatro gruplarının çalışmalarının değerini ve emeklerinin karşılığını aldıkları bir platform olarak dikkat çekerken, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de sanatın her alanında gençlerin ve amatör grupların yanında olmaya, gençlerin ve sanatseverlerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024