×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Deplasmanda dağıldık

Eskişehirspor, 30. hafta da ilk yarısını 2-1 önde kapattığı maçta deplasmanda Tuzla’ya 5-2 mağlup oldu. Es Es’in golleri Onur’dan.

Spor 13/04/2021 17:23 13/04/2021 17:24

A- A+

15 Temmuz Stadyumunda oynanan karşılaşmada kırmızı-siyahlılar, ilk yarıda iyi bir mücadele sergilemesine rağmen ikinci yarının başında üst üste yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. Eskişehirspor’un son haftalarda aldığı skorlardaki gelenek bozulmadı ve maç 5-2 sonuçlandı.

Onur Arı gollerde yıldızlaştı

Karşılaşmaya etkili başlayan takım Es Es oldu. 15. dakikada gelişen atakta Furkan, sol ayakla vurdu, savunmadan dönen topa Onur Arı, ceza yayı içinde sol ayakla sert vurdu ve skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra beraberlik için yüklenen ev sahibi ekipte Alan Carius’un 23’te kullandığı serbest vuruş direkten döndü. İlk yarının ortalarında ise kırmızı şimşekler de Onur Arı ön plana çıktı ve üst üste önemli gol pozisyonları yakalandı. 28’de Furgan Polat, sağ ayakla yerden sert vurdu, top az farkla dışarı çıktı. 29’da sağ kanattan gelişen atakta Uğur Can’ın yerden pasına Onur Arı, yine sol ayakla sert vurdu, top yandan dışarı gitti. 30’da yine Onur Arı, pozisyonun içindeydi. Ceza sahası sol çaprazından şutunu, kaleci Angeler güçlükle kurtardı.  Tuzlaspor, Gökcan Kaya’nın 42’de ceza sahası sol çaprazından sert şutuyla beraberliği yakaladı. İlk yarıda iyi bir ritim tutturan Eskişehirspor’da Onur Arı, 45+2’de İbrahim Halil’in kaleciye baskısı sonucu boşta kalan topu ağlara gönderdi ve bir kez daha EsEs’i öne geçirdi. Eskişehirspor, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. 

İkinci yarıda kabusu yaşadık

Maçın ikinci yarısına ev sahibi ekip adeta gollerle başladı. Tuzlaspor’un golcüsü Thuram, önce 46’da kale sahasında kafayla topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı. 30 yaşındaki Brezilyalı forvet, 49’da ise Emir’in elle oynama kararı sonucu penaltıyla İstanbul ekibini 3-2 öne geçirdi. Bu golden sonra morali bozulan ve oyun disiplininden kopan EsEs, 55’te Arif Morkaya’nın golüyle 4-2 geriye düştü. Tuzlaspor’da Thuram, 70’te kornerden gelen topa dokundu ve skoru 5-2 yaptı. Eskişehirspor, kalan dakikalarda istediği oyunu sergileyemeyince karşılaşmadan 5-2 mağlup ayrıldı. 


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024