×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

CHP İlçe Başkanı Dalgıç cevap verdi

CHP’li Atilay Dalgıç, “Bir siyasi parti, halka hizmeti engellemeyi bir siyaset biçimi olarak benimsemişse, sonu yakındır” dedi.

Siyaset 18/06/2021 15:57 18/06/2021 15:59

A- A+

Geçtiğimiz gün AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu’ nun Tepebaşı Belediyesi tarafından yürütülen sokak düzenlemeleri ile ilgili açıklamaya CHP Tepbaşı İlçe Başkanı Atilay dalgıç’tan çok sert cevap geldi. Dalgıç açıklamasında, “Eğer bir siyasi parti, halka hizmeti engellemeyi bir siyaset biçimi olarak benimsemişse, artık halk düşmanına dönüşmüştür ve sonu yakındır” ifadelerine yer verdi.

Eskişehir yıllarca zarar gördü

 Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Dalgıç Ak Parti İlçe Başkanı Çizmelioğlu’nu eleştirirken, “Eskişehir, maalesef bu konuda yıllarca büyük talihsizlik yaşadı. Büyükşehir Belediye Meclisindeki çoğunluğunu halka hizmeti engellemek için kullanan AKP zihniyeti yüzünden Eskişehir yıllarca zarar gördü. AKP Tepebaşı İlçe Başkanı da, aynı sığ siyaseti sürdürme peşinde. Sayesinde Eskişehir, yol ve kaldırım yapılmasına karşı çıkan bir ilçe başkanını da görmüş oldu. AKP Tepebaşı İlçe Başkanının, esnaf kan ağlıyor tespiti yerinde ve önemli bir tespittir. Ancak esnafın perişanlığının sebebi sokağına yol ve kaldırım yapılması değil, pandemide sahipsiz bırakılmasıdır. Türkiye yönetilemediğinden, Türkiye’nin her yerinde, yolu iyi olan esnaf da, kötü olan esnaf da perişan haldedir” dedi. Dalgıç, Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların mecburen yaz aylarında ve asfalt plentlerinin hizmet verdiği tarihler esas alınarak yapıldığını da belirtti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024