×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

CHP Eskişehir İl Başkanı Yalaz ve İl Yönetimi Başkan Kurt’u Ziyaret Etti!

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, yönetim ve disiplin kurulu üyelerinden, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a nezaket ziyareti.

Spor Yaşam Siyaset 09/10/2023 15:20 09/10/2023 15:21

A- A+

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, yönetim ve disiplin kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a nezaket ziyaretinde bulundular. 

24 Eylül’de yapılan Eskişehir İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi’nde CHP Eskişehir İl Başkanı seçilen Talat Yalaz, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Yalaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kurt: “Demokratik bir yarışın sonucunda bir yönetim ortaya çıktı. Yönetim hepimizin. Demokratik bir seçimde kazanana saygı gösteririz. İşin özü de esası da budur. Demokratik bir yarışa girince ya kazanırsın ya da kaybedersin. Bunun aksine bir şey düşünülemez. Bütün Türkiye’de de böyle olmalı. Yarışmaktan korkmamak gerek, yeter ki barış içinde bir yarış olsun. Bundan sonrası zor bir dönem. Yerel seçim öncesi, partilerin karıştığı bir dönem. Çok çalışmanız lazım. Ben şimdiden başarılar diliyorum” cümlelerine yer verdi.. Başkan Kurt’a teşekkür eden CHP Eskişehir İl Başkanı Yalaz, yönetim olarak yapacakları çalışmaları anlattı. Yalaz, “Ben size teşekkür ediyorum. Sizi biz tanıyoruz, biliyoruz. Söylemleriniz benim sizi tanıdığım günden beri aynı. Örgütün aldığı kararlara her zaman saygı duyup, ona göre de hareket ediyorsunuz. Her zaman bizim yanımızda olacağınızı biliyoruz. Yerel seçim sürecine giriyoruz. İnançla, azimle çalışmaya hazırız. Herkes üstüne düşeni yapacak” diye konuştu. Şehir ve ülke gündemiyle alakalı karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraflarla sonlandı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024