×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Çalışmalarını hızlandırdılar

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan “Esnafımızın Yanındayız” kampanyası ramazan boyunca sürdürülüyor.

Yaşam 26/04/2021 16:00 26/04/2021 16:01

A- A+

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan Esnafımızın Yanındayız kampanyası ile özellikle mahallelerde bulunan esnaflara destek amacıyla yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalar yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, Odunpazarı'nda adım atılmadık noktanın kalmayacağına söyledi. 

Esnafımızın yanındayız

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan Esnafımızın Yanındayız kampanyası ile özellikle mahallelerde bulunan esnaflara destek amacıyla yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalar yapan İlçe Başkanı Ali Acar, Odunpazarı'nda adım atılmadık hiçbir noktanın kalmayacağını belirtti. Başkan Acar, " Her mahallemizde her kesimden vatandaşımızın istek ve düşüncelerine kulak vererek çözülmesi mümkün olan her sorunu bir an bile beklemeden çözmeye gayret ettik. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgından yara alan başta esnaflarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza vefa ekiplerimiz ve hükümetimizin destekleri ile birlikte güç katmaya çalıştık. Odunpazarı İlçe Başkanlığı olarak da tüm gücümüzle esnafımızın yanında olduk. Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yardımlaşmanın gereğini yerine getirerek mahallelerimizdeki esnaflarımızdan temin ettiğimiz gıdaları ihtiyaç sahibi ailelere ivedilikle ulaştırmaya devam ediyoruz. Özellikle pandemiden dolayı ekonomik sıkıntı yaşayan esnaflarımıza destek olmaya davet ediyorum. Tüm tedbirlere riayet ederek bayramı daha güçlü ve daha sağlıklı geçireceğimize yürekten inanıyor, tüm hemşerilerimize hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum" ifadelerine yer verdi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024