×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Büyükerşen’den bayram mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen  özlediğimiz bayramlara kavuşmak için kurallara uyma çağrısı yaptı.

Yaşam 12/05/2021 22:56 12/05/2021 22:56

A- A+

Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Ramazan bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda kurallara uyma çağrısı yaptı. Büyükerşen, İslam coğrafyasında yaşanan haksız uygulamalar ve zulüm altında acı çeken Müslümanlara dikkat çekerek, “Ülkemizin ve dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan ve bir kısmı da ne yazık ki haksız uygulamalar ve zülüm altında acı çeken Müslümanların Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Güzel bayramlara dönme umudu

Başkan Büyükerşen mesajında, “Dini bayramlarımızın bizler için ne kadar önemli ve özel günler olduğunu çocukluğumuz beri hepimiz biliriz. Alınan yeni ayakkabılarımızı yastığımızın altına uyuduğumuz günleri unutmak mümkün değil. El öpüp harçlık aldığımız, yıllar içinde yetişkin birer insan olarak harçlık vermeye başladığımız günler hepimizin aklında. Büyüklerimizi ziyaret edip, küçüklerin kapımızı çalmalarını heyecanla beklerdik. Umuyorum o güzel bayram günlerine önümüzdeki yıllarda tekrar döneceğiz” dedi.

Salgın döneminde kurallara uyma çağrısı

Salgın koşullarında kutlanan bayrama da dikkat çeken Büyükerşen şu ifadeleri kullandı, “Ancak içinde bulunduğumuz salgın döneminde bu yıl da bayramı evlerimizde geçireceğiz. Sizlerden ricam odur ki, lütfen kurallara harfiyen uymaya devam edelim. Salgın konusunda rakamlar hızla düşmeye başladı. Bu sıkıntılı günleri tekrar yaşamamak için biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor. Bu vesileyle tam vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını bir kere kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024