×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Belediyeden hayırseverlere çağrı

İhtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş yapma imkanı sağlayan Halk Market Ramazan ayında hayırseverlerden bağış bekliyor. 

Yaşam 28/04/2021 15:42 29/04/2021 09:09

A- A+

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarına yepyeni bir boyut kazandırdığı “Halk Market”, kurulduğu günden bugüne kadar geçen sürede binlerce ihtiyaç sahibinin imdadına yetişti. 

Fitre ve zekatlar yerine ulaşsın

Pandemi döneminde de çalışmalarını aksatmadan sürdüren Halk Market, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için yardım sever vatandaşların yardımlarını bekliyor. Fitre ve zekâtların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığını ifade eden yetkililer, Ramazan ayında tüm hayırseverleri Halk Market’e ayni bağış yapmaya davet etti.

Halk market yeni yerinde

Paylaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı Ramazan ayında, Halk Market’e yapılan bağışlarla insan onuruna yakışır şekilde bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Hayırsever vatandaşlar fitre ve zekatlarını Odunpazarı Belediyesi Halk Market aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Halk Market’e yapılan bağışların tamamı, yılsonunda ödenen kurumlar vergisi ve gelir vergisinden düşülüyor. Halk Market’e yaptığını ayni bağışlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya başladığında, Halk Market yetkilileri bağış yapanlara mesaj atarak bilgilendiriyor. Halk Market’e bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlar (0222) 240 70 70 numaralı telefonu arayabilir ya da Gökmeydan Mahallesi Şehit Öğretmen Mustafa Coşkun Sokak NO:1 Gelişim Sitesi adresinde bulunan Halk Market’e giderek bağışlarını yapabilir.  
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024