×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Sayın, ''Bu Katliama Göz Yumamayız!'' Dedi

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, İsrail'in son olarak Gazze'deki bir hastaneyi hedef alarak gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin kınama mesajı yayımladı.

Yaşam Siyaset 18/10/2023 13:35 18/10/2023 13:36

A- A+

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, İsrail'in son olarak Gazze'deki bir hastaneyi hedef alarak gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin kınama mesajı yayımladı.

Başkan Sayın:" İsrail bir terör devletidir. İsrail savaşmıyor, katliam yapıyor" açıklaması yaptı.  İsrail savaş uçakları, son olarak Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Hastanede çocuk olmak üzere 500'ün üzerinde sivil hayatını kaybetti. İsrail'in saldırılarına tepki gösteren Başkan Sayın Filistin'e destek mesajı vererek:" Savaş silahlı iki grup, iki ülke, iki devlet tarafından bile isteye yapılır. İsrail ağzı süt kokan bebekleri katletti, İsrail elinde silah olmayan masum halkı katletti. İsrail doktoru, öğretmeni katletti. İsrail, Filistin halkına, müslümanlara soykırım yapıyor. İsrail savaşmıyor katlediyor. Binlerce masum halkı tüm dünyanın gözü önünde öldürüyor. Kimse de bir şey diyemiyor, demiyor. Artık bir olma zamanı. Bu soykırıma dur deme zamanı. Bütün dünya savaşa hayır demeli. Bu katliama göz yummamalı" ifadelerine yer verdi. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024