×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Kurt vatandaşı dinledi

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gerçekleştirdiği ziyaretlerde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaşam Gündem 23/05/2021 13:02 23/05/2021 13:02

A- A+

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalle statüsü kazanan Çavlum, Karacahöyük, Karaçay, Kireç, Sevinç ve Yassıhöyük köylerini ziyaret etti. Mahalleleri gezen Başkan Kurt, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. 

Ekonomik kriz üreticiyi vurdu

Mahalle sakinlerinin ekonomik kriz ve pandemi nedeniyle yaşadıkları sorunları dinleyen Başkan Kurt, pandemi ile iyice derinleşen ekonomik krizin çiftçinin belini büktüğünü söyleyerek, geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan çiftçinin desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.  Başkan Kurt, Kireç Mahallesi’nde talimatı ile başlayan taziye evi çalışmasını da denetledi. Mahalleyi gezen Başkan Kurt, inşaatı devam eden ve 360 metrekarelik alanda muhtarlık, köy konağı ve doktor odasının da yer alacağı taziye evinde inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Kireç Mahallesi’nde yapımı devam eden taziye evinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Kurt, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, kırsal mahallelerde gerçekleştirdikleri çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024