×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Kurt’tan annelere mesaj

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kurt, “onların sevgisi her zaman bizimle” dedi.

Yaşam 09/05/2021 11:24 09/05/2021 11:26

A- A+

Yayınladığı mesajda çocukların yetişmesinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerin baş tacı olduğunun altını çizen Başkan Kurt, annelere hak ettikleri sevgiyi ve saygıyı göstermeye devam edeceklerini söyledi. 

Her zaman yol gösterici oldular

Başkan Kurt, mesajına şu sözlerle devam etti: “Varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, aldığımız her nefesin en büyük anlamı olan annelerimiz, tek bir günde hatırlanmamalı. Anne sevgisi, sevgilerin en kutsalı ve kıymetlisidir. Karşılıksız sevgileri, bitip tükenmek bilmeyen özverileri, sınırsız hoşgörüleri ile mutluluk kaynağımız olan annelerimiz; her zaman yol gösterici olan yaşam deneyimleri ile bizlere geleceğe umutla bakmayı ve mücadele etmeyi öğretti.” 

Sevginin, sağlığın kıymetini anladık

Başkan Kurt mesajının son bölümünde de şu ifadelere yer verdi; “COVİD-19 (koronavirüs) salgını nedeni ile zor günler yaşıyoruz. Sağlığın, sevginin ve bir arada olmanın önemini bir kez daha hatırladık.  Belki bu gün annelerimizin yanında olup, onları tüm sevgimiz ile kucaklayamıyoruz ama onların sevgisi her zaman bizimle.  Bitip tükenmek bilmeyen sevgileri ile daima içimizi ısıtan, yolumuza ışık olan; başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Tüm insanlığa, çocuklarıyla birlikte mutlu ve sağlıklı yaşam süren annelerin olduğu bir dünya diliyorum.”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024