×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan adayı çıkacak mı?

Geçtiğimiz Cuma günü yeterli çoğunluk sağlanamayarak kongresi ertelenen Eskişehirspor’da kulübün geleceği belirsizliğini koruyor.

Spor 07/06/2021 17:35 07/06/2021 17:46

A- A+

Son iki sezondur TFF 1. Lig’de üst üste iki kez küme düşen Eskişehirspor, saha içinde olduğu kadar saha dışında da kötü günler yaşıyor. 

İlk kongre yine ertelendi

Tarihin en kötü sezonlarından birini yaşayan Başkan Mustafa Akgören ve Yönetimi, camiadan gelen baskıları dikkate alıp olağanüstü seçimli kongre kararı almıştı. 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan mali ve seçimli genel kurul, son yıllarda olduğu gibi, 509 üyeden sadece 67’sinin katılımı sonucunda ilk kongrede yeterli çoğunluk sağlanamamasından dolayı bir hafta sonraya 11 Haziran Cuma gününe ertelendi. 


Başkan adayı çıkacak mı?

Ancak siyah-kırmızılı kulübün olağanüstü kongre kararı almasından sonra resmi bir başkan adayı çıkmadı. Mevcut Başkan Mustafa Akgören’in tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu ve Kaan Ay, başkanlık görevi için girişimde bulunsa da bunun sonu gelmedi ve ilk kongrede başkan adayı çıkmadı. 

Kulübün geleceği adına kritik bir haftaya giren siyah-kırmızılı camiada ise şu an tam olarak ‘olağanüstü’ bir belirsizlik yaşanıyor. Cuma gününe kadar başkanlık adaylığı için bir hareketlenmenin yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu olurken, taraftarlar endişeli bir bekleyişin içine girmiş durumda. 

  


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024