×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başarıları karşılıksız kalmadı

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen törende ilçedeki çevre dostu okullara başarı belgesi takdim edildi.

Yaşam 05/06/2021 12:17 05/06/2021 12:20

A- A+

Tepebaşı Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen törende ilçedeki çevre dostu okullara başarı belgesi takdim edildi. Programda ekolojiyi koruyan gübreleme sağlayan kompost sistemi de tanıtıldı. Tepebaşı Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne özel bir etkinlik düzenlenerek ilçede faaliyet gösteren ve atık toplama kampanyalarında başarılı sonuçlar elde eden okullara başarı belgesi takdim edildi.

Başarı belgesi takdim okullar

Çvreye duyarlılıkları v özellikle de geri dönüşüme verdikleri önem ile çevrenin korunmasına katkı yaparak başarı belgesi almaya hak kazanan, Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu, Ziya Gökalp İlkokulu, Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi, Devlet Malzeme Ofisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ali Rıza Efendi İlkokulu, TOKİ Şehit Emre Bolat İlkokulu, İki Eylül Ortaokulu, Avukat Şahap Demirer İlkokulu, Ahmet Olcay İlkokulu, Ertuğrulgazi İlkokulu, Mithat Paşa İlkokulu, TEİ Alparslan İlkokulu, Reşat Benli İlkokulu, Tunalı İlkokulu ve Milli İrade İlkokulu temsilcilerine belgeleri takdim edildi.

Törenler Yeryüzü okulunda yapıldı

 Koronavirüs önlemleri eşliğinde ve açık havada gerçekleştirilen etkinlikte daha sonra kompost makinesi tanıtımı ve katılımcılara kompost dağıtımı yapıldı.  Tepebaşı Belediyesi Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda düzenlenen törene Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Eko-Okullar Eskişehir İl Koordinatörü Nadir Erdem ile 15 okuldan yönetici, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024