×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Bakkallardan Ramazan kampanyası

Pandemi sebebiyle sıkıntıda olan bakkallar için Ramazan ayı öncesi “bakkalına sahip çık” kampanyası düzenlendi.

Ekonomi 05/04/2021 11:48 05/04/2021 11:50

A- A+

Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla pandemi sürecinden olumsuz etkilenen mahalle bakkallarına sahip çıkılması amacıyla, “Bu Ramazan’da da mahallendeki komşun olan bakkalına destek ver” çağrısında bulundu. Oda Başkanı İsmail Hakkı Ördek yaptığı çağrıda Eskişehir olarak yeni bir ilki başarmak gerektiğini söyledi.

Market zincir eleştirisi

Başkan Ördek yaptığı açıklamada, zincir marketlere de tepki göstererek, “Sahiplerini tanımadığın, yüzünü görmediğin, sesini duymadığın, yaşadığın şehre tek kuruş faydası olmayan bu oluşumlara, zincir marketlere karşı” kenetlenme çağrısı yaptı.

Ördek, “Ben kazanırsam, lokantacı kazanır, lokantacı kazanırsa sebzeci kazanır, sebzeci kazanırsa nakliyeci kazanır bu uzarda uzar. Sonuçta şehrimizin insanları kazanır ve hep birlikte kazanmış birbirimize destek vermiş oluruz. Biz Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odası Esnafları olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve siz komşularımızı bekliyoruz. Bu zor günleri aşmanın ilk adımını gelin hep birlikte atalım” dedi.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024