×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Aşevi  komşuların yanında

Odunpazarı Belediyesi Aşevi  ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde iki öğün 3 çeşit sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

Yaşam 18/04/2021 15:40 18/04/2021 15:40

A- A+

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla dayanışmasını Ramazan ayında artırarak sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara günde iki öğün 3 çeşit sıcak yemek veren Aşevi, bu yıl Ramazan Ayına özel olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Pidesi de dağıtıyor. 

İhtiyaç sahipleri unutulmuyor

İhtiyaç sahibi aileler ile her zaman dayanışma ve paylaşım içinde olduklarını vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bizler komşusu açken tok yatanlardan olmadık” dedi.  COVİD-19 pandemisi nedeniyle toplu iftarlar yasaklandı. Aynı sofrayı paylaşamayan vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Aşevi ile aynı yemeği paylaşıyor. Paylaşmaya, dayanışmaya her zaman önem veren Odunpazarı Belediyesi, bu Ramazanda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında. 

Sıcak yemek ve pide dağıtılıyor

Odunpazarı Belediyesi, Erenköy Mahallesi’nde bulunan Aşevi binası ve Yıldıztepe Mahallesi Erdal İnönü Halk Merkezi’nde kurduğu yemek dağıtım noktası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile dayanışmasını artırdı. Her gün yaklaşık 1250 kişiye iki öğün sıcak yemek veren Aşevi, bu sene Ramazan Pidesi dağıtmaya da başladı. COVİD-19 nedeniyle karantina altında olan ve Aşevi’nden talepte bulunan ailelerin de yardımına koşan Aşevi, karantina altında olan ailelerin evlerine 2 öğün sıcak yemek servisi yapıyor. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024