×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Akgören eski defterleri açtı

Eskişehirspor’da geçtiğimiz gün yapılan Olağan Mali Genel Kurul’da yaşanan alacak verecek tartışmasında son açıklama kulübün eski Başkanı Mustafa Akgören’den geldi. Akgören, yanlış bilgi verdiğini ve camiadan özür dilediğini açıkladı.

Spor 13/06/2021 15:11 13/06/2021 15:12

A- A+

Siyah-kırmızılı kulübün son yapılan Olağan Mali Genel Kurulu’nda eski Başkan Mustafa Akgören’in kulüpten alacağı tartışma yarattı. 

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Kongre Üyesi Murat Diri dün, kişisel Twitter hesabından yazılı bir açıklama yaparak “Çağlan için, Mehmet Yağcı için toplanan fidan parasından, kumbarasını bozdurup ES-ES yaşasın diye kulübe veren çocuğun parasından geçmiş dönem alacağını aldığı halde almadım diye yalan söyleyeni değil de bu soruyu soranı eleştirenler; adamın adamı değil Eskişehirspor’un adamı olun…” ifadelerini kullanmıştı. 

Akgören: Tüm camiadan özür dilerim

Mustafa Akgören ise bu açıklamalara yanıt olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Akgören, eski hesaplarda alacağının 355 bin ₺ olduğunu, bilanço tablosuna yanlış yazıldığını belirterek, tüm camiadan özür diledi. Akgören, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Başkanlık yaptığım süre içerisinde kulübün hesabını çok tutmama rağmen kendi hesabımı hiç tutmadım. Önceki dönemlerden gelen alacaklarımın 300 bin ₺ ye yakın bir rakam olduğu hafızamda kalmış (ki bunu kongre konuşmamda da 2 kere söyledim) ve bilançoda alacağımın 294 bin₺ görünmesi üzerine, sorulan soruya gönül rahatlığı ile eski alacağımdan tahsilat yapmadım dedim. Dünkü gelişme üzerine, eski defterleri açtım ve alacağımın 355 bin ₺ olduğunu gördüm. Ayrıca bilançoya alacağım 264 bin ₺ yazılacağına 294 bin ₺ yazılmış. Dolayısı ile ben 355 bin ₺ alacağımın 1/4 ünü kulüpten almışım. Farkında olmadan verdiğim bu yanlış bilgi için, öncelikle yönetim kurulu arkadaşlarımdan, dostlarımdan, bana sonsuz güvenlerini her fırsatta söyleyen taraftarlarımızdan ve tüm camiadan özür dilerim...”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024