×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri kimdir?

Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri saha çalışmalarına devam ediyor. Son günlerde adından sıkça söz ettiren Ahmet Sivri kimdir?

Siyaset 05/12/2023 10:51 05/12/2023 11:04

A- A+

Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri saha çalışmalarına devam ediyor. Son günlerde adından sıkça söz ettiren Ahmet Sivri kimdir?

1975 yılında Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamla- yan Sivri, genç yaşta ticaret hayatına atıldı.

Profesyonel iş yaşamına ilk olarak inşaat sektörün- de başlayan Sivri, kurucusu olduğu Sivriler Limitet Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonu, konut, ticari ofis inşaatı ve mobilya satış-pazarlama alanlarında kısa sürede Eskişe- hir’in öncü ve güvenilir firmaları arasında yerini aldı. Ticaret yaşamı boyunca siyasetin içinde aktif olarak yer alan ve bu dönemde okuduğu siyasi yayınlar sayesinde siyaset hakkında önemli bilgi- ler edinme fırsatı bulan Ahmet Sivri, Ak Parti’nin kuruluş aşamasında aktif olarak görev aldı.

2001 yılında siyasi hayatına başlayan ve parti içinde aktif olarak görev alan Sivri, bu dönem de politika kulvarlarında adından övgüyle söz ettirmeye başladı. Sırası ile Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi olarak çeşitli görevlerde bulundu.

İlçe Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyesi olarak gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleştirdiği projelerle sürdüren Ahmet Sivri, 22 yıllık siyasi yaşamında Ak Parti’nin bir neferi olarak Eskişehir’e ve Tepebaşına hizmet etmeye devam etti.

Eskişehir MÜSİAD Başkan Yardımcılığı, Eskişe- hirspor Yönetim Kurulu üyeliği ve TÜGVA başta olmak üzere farklı dernek ve vakıflarda aktif üyeli- ği bulunan Ahmet Sivri, evli ve 5 çocuk babasıdır.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024