×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

8. Geleneksel Yalımkayalılar ve Çevre Köyleri Günü Coşkuyla Kutlandı

Sündiken Dağları’nın eteklerinde, Çatacık Mesire Alanı’nın büyüleyici doğasında gerçekleştirilen 8. Geleneksel Yalımkayalılar ve Çevre Köyleri Günü, yoğun bir katılımla coşku içinde kutlandı.

İlçeler 27/08/2024 18:32 27/08/2024 18:32

A- A+

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından, Yalımkayalılar ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Cihan Taktekin, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ve Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp, birlik ve beraberlik vurgusu içeren konuşmalarıyla katılımcılara hitap etti.

Programın ilerleyen saatlerinde, mahalli sanatçılar, Hira Sebahat TUNA, Minik Mustafa, Doğukan Ali İNCEÖZ, Sedat DÖNERTAŞ ve Nezih BALKAN sahne performanslarıyla etkinliğe renk kattı. Doğanın huzuru ve geleneklerin buluştuğu bu özel etkinlik, katılımcılar için unutulmaz anılarla dolu bir gün olarak hafızalarda yer etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

SON HABERLER

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024