×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

26’nın sahibiyle yola devam

Eskişehir Ormanspor, iç transfer çalışmaları kapsamında, geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük katkı sağlayan Ali Karadut ile sözleşme yeniledi. 

Spor 30/06/2021 13:41 30/06/2021 13:42

A- A+

Önümüzdeki sezon mücadele edeceği Hentbol Süper Lig için iddialı bir kadro kurmaya devam eden Ormanspor, iç transfer çalışmalarına da devam ediyor. Temsilcimiz, geçtiğimiz sezon şampiyon olunan kadroda yer alan Ali Karadut ile yola devam etme kararı aldı. 

Düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Recep Temel, “Bu sezonda yirmi altı numaralı forma Ali kardeşimize emanet. Geçen sezon bize katkıları ortada, önümüzdeki sezonda formanın hakkını en iyi şekilde vereceğinden hiç kuşkumuz yok. Kendisine sağlıklı başarılı bir sezon diliyorum” dedi. 

İmza töreninde hazır bulunan Eskişehir Ormanspor yönetim kurulu üyesi Doğan Kiras ise “Ali ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz, kalemiz yine geçen sezon olduğu gibi sağlam ellerde olacak. Kendisine sakatlık olmadan başarılı bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

Ali Karadut da imza sonrası şu sözleri dile getirdi: “Geçen sezon güzel bir hava yakalayıp başarıyı yakaladık. Önümüzdeki sezonda hedefimiz belli, bende bu hedefe katkı sunacak olmaktan çok mutluyum. Herkese sağlıklı gönlünce bir sezon diliyorum.”

26 numara Ali’nin 

Ali Karadut, 1996 Eskişehir doğumlu olup, hentbola Eskişehir’de Feyhan Canoğlu idaresindeki Atatürk Endüstri Meslek Lisesi okul takımında başladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Spor Kulübünde yer aldı. 2017-2019 yılları arasında Selkaspor,2019-2020 sezonunda Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübünde yer alan Ali Karadut, geçen sezonki performansı ile Eskişehir Ormanspor’un şampiyonluğuna katkı verenler isimler arasında yer aldı. 2021-2022 sezonunda yirmi altı numaralı forması ile Eskişehir Ormanspor’da ter dökecek.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024